Lediga jobb

Lerums kommun vill vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av arbetsglädje och utveckling och du är värdefull för oss. Vi erbjuder spännande och utvecklande yrken inom en mängd olika verksamheter. Idag är vi cirka 2800 medarbetare som tillsammans tillhandahåller service och välfärd för invånarna i Lerums kommun. Som medarbetare hos oss gör du skillnad.

Hos oss får du goda tekniska förutsättningar för att arbeta på distans och tillsammans med årsarbetstid innebär det stora möjligheter att påverka dina arbetsförhållanden. Som medarbetare i Lerum har du goda möjligheter till fortbildning och utveckling och vi erbjuder bland annat friskvårdssubvention.

Sök via offentliga jobb

Ansökan till jobb inom Lerums kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst som används av många kommuner och myndigheter. Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in din CV där.

Du hittar våra aktuella lediga jobb i menyn till vänster under rubriken Aktuella tjänster. Klicka på respektive tjänst för att läsa mer om den.

Framtidens samhällsbyggare - trainee 

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av 14 företag och organisationer inom Göteborgsregionen. Genom vårt nya samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande. Lerums kommun söker en trafikingenjör inom traineeprogrammet. Sista ansökningsdag är den 27 april. Läs mer om tjänsten på Offentliga jobb!


Intresseanmälan pedagog

Om du är intresserad av att jobba som pedagog hos oss kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på länken Intresseanmälan nedan. Då får du även via din e-post information om lediga jobb inom skola, förskola och fritidshem.
 
Om du är intresserad av att jobba som timvikarie på förskolor och skolor kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på länken Intresseanmälan timvikarie nedan.
 
Intresseanmälan - timvikarie skola och barnomsorg »

Intresseanmälan - timvikarie hemtjänsten »

Offentlighetsprincipen

Kommunen är en myndighet och det innebär att din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir allmän handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.