Vill du ha information från Lerums kommun utan att använda dig av webbplatsen är du välkommen att kontakta medborgarkontoret KomIn, tel 0302-52 20 00 eller e-post komin@lerum.se

Microsoft Internet Explorer 7

Chrome

Klicka på skiftnyckelikonen i webbläsarens verktygsfält. Välj Verktyg. Välj Ta bort webbinformation. I dialogrutan som visas markerar du kryssrutorna bredvid de typer av information som du vill ta bort. Välj mängden data som du vill ta bort i menyn högst upp. Välj tidens början om du vill ta bort allt. Klicka på Rensa webbinformation.

Firefox

Välj Verktyg, Inställningar och fliken Sekretess. Tryck på Kakor Avmarkera:Tillåt att webbplatser lagrar kakor, Klicka OK